Bonjour,

Vorige week lieten we weten dat we al weer een tijdje bezig zijn met een nieuw boek, dit keer over roadtrips in Frankrijk. We kregen daarop heel veel leuke reacties! Ook kwamen er enkele handige suggesties, zoals de mogelijkheid om de routes te downloaden als GPX-bestand voor navigatiesystemen en Google Maps. De afgelopen week hebben we hard doorgewerkt aan het boek en de komende tijd zullen we daar ook nog wel even mee bezig zijn. We zullen via een speciale nieuwsbrief ook af en toe wat meer laten weten over het boek, bijvoorbeeld over hoe het er verder precies komt uit te zien en wanneer je het kunt bestellen. Je kunt je voor die nieuwsbrief aanmelden op de nieuwe boekpagina.

À bientôt,
Martijn & Marita

PS. Reizen naar Frankrijk zit er nu even niet in. Toch gaan we met onze nieuwsbrief en op de site door met het geven van tips, in de hoop dat we snel weer naar Frankrijk toe kunnen.
frankrijk-puur-cover-wit-rand-schaduw

Verrassend mooie routes door Frankrijk

Voor een avontuurlijke vakantie hoef je niet naar het einde van de wereld. Ontdek het pure Frankrijk en rijd over slingerende wegen door adembenemend landschappen en langs schilderachtige dorpen.
5 Frankrijkboeken om de winter door te komen

5 Frankrijkboeken om de winter door te komen

Onbezorgd in Frankrijk genieten van het milde klimaat aan de zuidkust, of een leuke stedentrip... De winter is er de ideale tijd voor. We moeten het echter voorlopig zonder Frankrijkreizen doen. Maar gelukkig zijn er andere manieren om Frankrijk wat dichterbij te brengen. De afgelopen tijd heb ik weer een aantal mooie boeken gelezen. Ik deel ze hieronder met je. …
beaune-musee-vin-wijnmuseum

Twintig eeuwen geschiedenis in het wijnmuseum van Beaune

Het Musée du Vin in de stad Beaune ligt ingeklemd tussen de Rue Paradis en de Rue d’Enfer (‘straat van de hel’). We zullen maar niet speculeren over wat dat met de wijn te maken heeft… Bij een bezoek aan de Bourgogne mag een bezoek aan het wijnmuseum eigenlijk niet ontbreken. Heb je geen tijd om het museum te bezoeken, …
Refuge de la Pilatte

Wandelen naar een gletsjer in de Écrins

Van alle Alpenstreken zijn de Franse Alpen wat mij betreft het meest veelzijdig. Ieder bergmassief ziet er weer anders uit. De Écrins heeft als opvallendste kenmerken vooral ruige dalen, hoge bergwanden én het is een van de meest ondoordringbare gebieden van Frankrijk. We maakten een wandeling vanuit het bergdorpje La Bérarde, op weg naar een mooi uitzichtpunt op een van …
ViaVercors

ViaVercors, fietsen door de schitterende bergwereld

Nederland mag dan bekend staan als fietsland, in Frankrijk is het fietsen ook enorm in opkomst. In zowat alle streken zijn de afgelopen jaren wel initiatieven geweest om tientallen kilometers aan nieuwe fietsroutes aan te leggen. Zo ook in de Vercors, waar in 2015 de ViaVercors officieel werd geopend. Een route van meer dan 50 kilometer die je langs de …

20% korting op het boek Frankrijk Puur!

filmpje
Omdat reizen naar Frankrijk nu even best lastig is, geven we 20% korting op het boek Frankrijk Puur. Je betaalt tijdelijk geen €24,99 maar slechts €20,-. Deze prijs is ook geldig in alle (online) boekhandels. Wil je eerst even virtueel door het boek heen bladeren? We maakten een filmpje waarin je meer van de inhoud van het boek ziet. Klik op de afbeelding hierboven om het filmpje te bekijken.
aanbieding
Over het boek Frankrijk Puur
Frankrijk is een land dat blijft verrassen. Ga mee op reis langs fotogenieke dorpjes en weidse vergezichten, monumentale gebouwen en indrukwekkende natuurverschijnselen. Frankrijk Puur neemt je mee door bekende én onbekende streken, op zoek naar het pure Frankrijk.

"Een inspirerende gids", "schitterende foto's" - EN ROUTE

Ebooks en reisgidsen van Frankrijk Puur

Op zoek naar reisinspiratie? Met de reisgidsen van Frankrijk Puur ga je goed voorbereid op weg naar Frankrijk. De reisgidsen zijn te koop in PDF-formaat, ideaal voor op je tablet, smartphone of ereader. Drie reisgidsen zijn ook als papieren boekje te bestellen.

Meer Frankrijkinspiratie?


Volg Frankrijk Puur ook op Facebook, Instagram en Pinterest!
Postadres:
Frankrijk Puur
Brahmslaan 13
2324 AC Leiden
facebook twitter instagram pinterest