Over mij

Hoi, leuk je hier te zien! Ik ben Martijn Joosse, eigenaar van dit blog. Frankrijk Puur is geboren uit liefde voor het mooie land waar ik al van jongs af aan kom. Door mijn studie Franse taal en cultuur is die passie alleen maar groter geworden. Op dit weblog geef ik je tips over pure plekjes in Frankrijk die je absoluut eens moet bezoeken. Ofwel uit eigen hand, omdat ik er ben geweest, ofwel op basis van waar ik anderen enthousiaste verhalen over hoor vertellen.

Het blog Frankrijk Puur werd eind 2014 opgericht. Inmiddels weten iedere maand 30-45.000 mensen deze website te vinden.

Samenwerken
Ik werk regelmatig samen met bedrijven, campings, chambres d’hôtes en vakantieparken. Vaak is zo’n samenwerking in de vorm van een gesponsorde blogpost: een blog van 300-500 woorden met foto’s waarin een bedrijf, aanbieding of puur Frans (vakantie)plekje gepromoot wordt. De blogs worden verspreid onder de ruim 18.000 fans op Facebook, via de nieuwsbrief naar duizenden e-mailadressen en blijven voor onbepaalde tijd op de website staan. Kijk hier voor een overzicht van eerder verschenen gesponsorde blogs.

Interesse in zo’n gesponsorde post? Neem contact op voor een prijsopgave. Daarnaast schrijf ik regelmatig recensies van boeken met een Frans thema en zijn er andere manieren om te adverteren.

PS: Zo’n gesponsorde blogpost op Frankrijk Puur loont, zo blijkt uit bijvoorbeeld deze reactie…:

We hebben toevallig van de week even zitten kijken via welke adverteerder geïnteresseerden op onze site komen en dat is verbazend veel via Frankrijk Puur. Voor zover we weten hebben we hiervan inmiddels 1 boeking binnen. We hebben al verschillende keren Nee moeten verkopen en zaten begin januari al vier weken vol in de zomerperiode. Het gaat boven verwachting, zeker omdat we net beginnen.

Contact
Wil je samenwerken, heb je ideeën voor een leuke blog of heb je andere vragen of opmerkingen?

Neem contact op via martijn@frankrijkpuur.nl of vul onderstaand formulier in.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Frankrijk Puur is een uitgave van Martijn Joosse Media, ingeschreven bij de KvK onder nummer 63029162.